Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español
Login / Subscribe   
News and Media > Interviews

24.532 Interviews
Here you find a collection of interviews on the internet in various languages. Bitossi (Thanks, Arturo!) is searching the Internet on a daily basis looking for fresh interviews. You can find them all in our Interview database containing thousands of riders interviews to be read, while having your cup of coffee.
Our eternal thanks go out to Lucybears, we miss him.

Year Month Language
Riders Country

CountryInterviews
ARGArgentina3
AUSAustralia149
AUTAustria18
EUSBasque Country52
BELBelgium47
BRABrazil11
CANCanada70
CHIChile1
COLColombia33
CROCroatia2
CUBCuba1
CZECzech Republic2
DENDenmark8
ESAEl Salvador2
ESTEstonia1
FINFinland9
FRAFrance253
GERGermany117
HKGHong Kong1
IRLIreland7
ITAItaly139
LATLatvia1
LTULithuania26
LUXLuxembourg12
MEXMexico2
NEDNetherlands119
NZLNew Zealand14
NORNorway13
POLPoland4
PORPortugal1
RUSRussia4
SLOSlovenia1
RSASouth Africa9
ESPSpain97
SKNSt. Kitts and Nevis 3
SWESweden19
SUISwitzerland31
UKRUkraine3
GBRUnited Kingdom271
USAUnited States190
VENVenezuela2
Total Interviews: 1748
  Language:    All |DE | EN | ES | EU | FR | IT | NL | PT |

Bryony Van Velzen
“zaten er daar koala’s in de bomen en huppelden er kangoeroes rond”

vrouwenpeloton.be, 11 February 2019
Bryony Van Velzen wacht nog op haar eerste grote overwinning. Vorig jaar werd ze wel een keer derde in de tweede etappe van de Panorama Guizhou International Women's Road Cycling Race in China.


Anna Kay
WielerVerhaal,
5 February 2019

Brits toptalent wil rijpen in Belgische stal
Het Experza-team van Christel Herremans rekent de komende jaren ook op het Britse talent Anna Kay. Op het WK in Denemarken liet ze bij de U23 met ene sterke 5e plaats al zien wat ze in haar mars heeft. Voor het eerst brengt ze nu een hele winter in België door.



Sarah Inghelbrecht
vrouwenpeloton.be,
4 February 2019

“Train, sleep, eat, repeat”
Sarah Inghelbrecht koos na haar uitstekende seizoen 2018 voor een overstap naar het Nederlandse Maaslandster, nu bekend onder de naam Mexx-Watersley. Ideaal om haar even aan de tand te voelen in onze rubriek 'Tien vragen aan...'


Kylie Waterreus
WielerVerhaal,
24 January 2019

«Achteraf bekeken was het gewoon een supermooi seizoen»
Kylie Waterreus uit Ulestraten, Nederlands Limburg, debuteerde als op haar 17e bij de elite vrouwen en kon zo onschatbare ervaring opdoen. Ze is nu 20 en klaar voor een heuse uitdaging bij het Health Mate Ladies Team, waar ze een meerjarig contract ondertekende.



Suzanne Verhoeven
WielerVerhaal,
17 January 2019

"Het waren niet de benen die het lieten afweten"
Op de luchtmachtbasis van Koksijde kroonde deze Belgische met Nederlandse roots zich begin januari 2018 nog tot Belgisch beloftenkampioene veldrijden, maar afgelopen weekend zat het niet me voor Suzanne Verhoeven. Op het BK in Kruibeke moest ze al na 1 ronde de aftocht blazen.


Annelies Dom
vrouwenpeloton.be,
15 January 2019

"De Ronde van Vlaanderen is mythisch"
Tien vragen aan... Annelies Dom. Annelies Dom komt uit Wijnegem. De Belgisch kampioene in het wielrennen is 32 jaar en rijdt voor Lotto Soudal.



Helen Wyman
WielerVerhaal,
15 January 2019

"Experza is een zeer opwindend project"
Op de cross in Otegem pakte het Experza CX Team van manager Christel Herremans uit met het nieuws dat de 37-jarige Britse Helen Wyman, die jaren in Oudenaarde woonde en nu in Zuid-Frankrijk resideert, de ploeg zal vervoegen.


Thalita De Jong
In de Leiderstrui,
4 January 2019

'Wilde in 2018 de fiets aan de wilgen hangen'
Thalita de Jong heeft een lastige periode achter de rug. Ze was ‘overreached’ (ernstige overbelasting), vertrok bij haar oude ploeg Experza-Footlogix, maar vond ook een nieuwe ploeg in Chevalmeire. Nog steeds is de voormalig wereldkampioene veldrijden in herstelfase.



Kirsten Wild
Nederlandse Omroep Stichting,
31 December 2018

Lichter, sneller, beter
Niet veel Nederlandse sporters pakten dit jaar medailles op een WK, een EK en een NK. Kirsten Wild hoort bij dat selecte gezelschap. Ze pakte in maart onder meer driemaal goud tijdens de WK in Apeldoorn. Vanuit die hal kijkt ze deze dagen terug op haar jaar.


Lorena Wiebes
Racefietsblog.nl,
27 December 2018

“Ooit wil ik wereldkampioen worden”
Dit jaar reed Lorena Wiebes al het Europees Kampioenschap bij de profs met als resultaat een knappe 9e plek. Maar haar grootste overwinning is nog bij de junioren, ze won het Europees Kampioenschap in 2017. Ze rijdt nu bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team.



Anna Van Der Breggen
NRC Handelsblad,
18 December 2018

‘Fietsen móést. En als ik iets moet wil ik eruit’
Ze trouwde en werd eindelijk wereldkampioen. 2018 was een „intens” en „gelukkig jaar”. Maar achter de schermen had ze het zwaar. „Mijn hele leven draaide om fietsen. Ik kon er niet uit.”


Kristie Van Haaften
WielerVerhaal,
28 November 2018

"Denk ik mij nog beter te kunnen ontwikkelen als renster"
De Belgische UCI-ploeg Health Mate-Cyclelive breidt richting 2019 enorm uit en zal grotendeels een dubbel programma rijden. 1 van de opvallende nieuwkomers is Kirstie van Haaften, een 19-jarige Utrechtse die in 2018 scoorde op de weg én op de piste



Kirsten Wild
cyclingonline.nl,
12 April 2017

Kirsten Wild heeft drie kansen in Hong Kong
Kirsten Wild wordt door bondscoach Peter Schep als zijn grootste troef gezien op de duuronderdelen op het WK op de baan in Hong Kong, dat vandaag van start gaat.


Ellen Van Dijk
Wieler Update,
24 March 2017

Heerlijk om overal aan te vallen
Hoewel de mogelijkheden om het vrouwenpeloton op afstand te volgen soms uiterst beperkt zijn, kreeg Ellen van Dijk het voor elkaar om overal in beeld te rijden. Wie de eerste dameskoersen van dit seizoen heeft gezien, zag de nestor van Team Sunweb aanvallen waar het kon. "Een heerlijke manier van ko



Chloe Hosking
cyclingonline.nl,
9 March 2017

Ensing wil schitteren in Drentse thuiswedstrijd en Ardennen
Een mailtje van Chloe Hosking leidde een nieuw avontuur in voor Janneke Ensing, die dit seizoen in Italiaanse dienst rijdt bij Alé-Cipollini. Het begin van haar seizoen was hoopgevend en de inwoonster van Gieten is aan de vooravond van haar thuiswedstrijd de Ronde van Drenthe dan ook vol vertrouwen


Nina Kessler
cyclingonline.nl,
24 February 2017

Nina Kessler is van vele markten thuis
Nina Kessler rolt van de ene wielerdiscipline in de andere wielerdiscipline. Zij rijdt via de ‘’weg’’ en de “baan” zomaar het “strand” op, kost haar geen enkele moeite. Het bracht haar geen windeieren, want nooit eerder stond de Noord-Hollandse zoveel op het podium als in 2016. Na een mindere period



Riejanne Markus
cyclingonline.nl,
8 February 2017

Riejanne Markus aast op zege in 2017
Ze verruilde na een jaar Liv-Plantur alweer voor het nieuwe WM3 Pro Cycling Team van Marianne Vos. Niet dat Riejanne Markus ontevreden was in haar vorige team, maar een verzoek van de meervoudig olympische en wereldkampioene kon ze voor haar gevoel niet naast zich neer leggen. Bovendien voelt de Noo

 







--- advertisement ---