Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español
Login / Subscribe
News and Media > Newsfeeds

Teuns zegeviert in derde etappe Wallonië
Telesport.nl 24 July 2017 / 17:06

Wielrenner Dylan Teuns heeft maandag de derde etappe van de Ronde van Wallonië op zijn naam geschreven.  De Belgische renner van BMC kwam solo aan in de rit van Arlon naar Houffalize over 182,7 kilometer op de Mur de Saint-Roch. Het is de eerste profzege voor de 25-jarige Belg. De Franse wielrenner Quentin Pacher werd op negen seconden tweede voor de Noor Odd Christian Eiking. Teuns was al leider in het klassement en bouwde zijn voorsprong uit. Zijn landgenoot Tosh van der Sande staat tweede op 32 seconden. Pim Lighthart, die als zesde eindigde, staat vijfde op 44 seconden. De Fransman Gougeard en de Luxemburger Alex Kirsch bleven over na de eerste beklimming van de Mur de Saint-Roch. Bij de laatste beklimming van de Muur viel de 24-jarige Gougeard helemaal stil en werd hij als laatste ingelopen door het peloton, waarop Theuns zijn demarrage plaatste.