Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español
Login / Subscribe   
Riders Profile: Linda Melanie Villumsen


1 Fans



Palmares

9 Championship wins
2015 World TimeTrial Championship (WE) CM
2015 National Road Championship (WE/Nzl) CN

2013 National TimeTrial Championship (WE/Nzl) CN

2009 National Road Championship (WE/Den) CN
2009 National TimeTrial Championship (WE/Den) CN

2008 National Road Championship (WE/Den) CN
2008 National TimeTrial Championship (WE/Den) CN

2006 National Road Championship (WE/Den) CN
2006 National TimeTrial Championship (WE/Den) CN



4 Stage race wins
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 2.2

2013 Route de France Féminine 2.1

2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2.1

2006 Route de France Féminine 2.2



1 One-day-race wins
2012 Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol 2.1



11 Stage wins
2016 Joe Martin Stage Race p/b Nature Valley WE 0 2.2

2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 2 2.2

2013 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 0 2.2
2013 Route de France Féminine 7 2.1

2012 Iurreta-Emakumeen Bira 3 2.1
2012 Tour of New Zealand 5 2.2

2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 3 2.1
2009 Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden 1 2.2
2009 Tour de l'Aude Cycliste Féminin 0 2.1

2007 Tour de l'Aude Cycliste Féminin 6 2.1

2006 Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden 1 2.2



29 Days leader of the race
2016 Joe Martin Stage Race p/b Nature Valley WE 2 2.2
2016 Joe Martin Stage Race p/b Nature Valley WE 1 2.2
2016 Joe Martin Stage Race p/b Nature Valley WE 0 2.2

2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 7 2.2
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 6 2.2
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 5 2.2
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 4 2.2
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 3 2.2
2014 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 2 2.2

2013 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 5 2.2
2013 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 1 2.2
2013 Tour Cycliste Féminin International Ardèche 0 2.2
2013 Route de France Féminine 7 2.1

2012 Giro del Trentino Alto Adige - Südtirol 2b 2.1

2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 6 2.1
2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 5 2.1
2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 4 2.1
2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 3 2.1
2009 Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden 1 2.2
2009 Tour de l'Aude Cycliste Féminin 0 2.1

2008 Giro della Toscana Int. Femminile - Memorial Michela Fanini 1 2.1

2006 Route de France Féminine 8 2.2
2006 Route de France Féminine 7 2.2
2006 Route de France Féminine 6 2.2
2006 Route de France Féminine 5 2.2
2006 Route de France Féminine 4b 2.2
2006 Route de France Féminine 4a 2.2
2006 Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden 2 2.2
2006 Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden 1 2.2











--- advertisement ---