Language: English | Nederlands | Français | Italiano | Español
Login / Subscribe   
Riders Profile: Emma Johansson


Interviews (9)
Videos (20)
6 Fans



Palmares

11 Championship wins
2015 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2014 National Road Championship (WE/Swe) CN
2014 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2013 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2012 National Road Championship (WE/Swe) CN
2012 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2011 National Road Championship (WE/Swe) CN

2010 National Road Championship (WE/Swe) CN

2008 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2007 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN

2005 National TimeTrial Championship (WE/Swe) CN



10 Stage race wins
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 2.1

2015 Lotto-Decca Tour 2.2
2015 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2.1

2014 BeNe Ladies Tour 2.2

2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 2.1

2012 Tour de Free State 2.1

2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2.1

2010 Trophée d'Or Féminin 2.2

2008 Trophée d'Or Féminin 2.2



14 One-day-race wins
2015 Durango-Durango Emakumen Sarria 1.2

2014 Holland Hills Classic 1.1
2014 Trofeo Alfredo Binda - Comune di Cittiglio CDM
2014 Cholet Pays de Loire - WE 1.2
2014 Le Samyn des Dames 1.2

2013 Gooik 1.2
2013 Cholet Pays de Loire - WE 1.2

2011 Grand Prix de Dottignies 1.2
2011 Cholet Pays de Loire - WE 1.2
2011 Omloop van het Hageland - Tielt-Winge 1.2
2011 Omloop Het Nieuwsblad WE 1.2

2010 Grand-Prix Nicolas Frantz 1.2
2010 Omloop Het Nieuwsblad WE 1.2

2009 Ronde van Drenthe CDM



22 Stage wins
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 2 2.1
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 1 2.1

2015 Iurreta-Emakumeen Bira 4 2.1
2015 Iurreta-Emakumeen Bira 2 2.1

2014 Boels Ladies Tour 6 2.1
2014 BeNe Ladies Tour 2A 2.2
2014 The Women's Tour 1 2.1

2013 Route de France Féminine 0 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 5 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 1 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 3 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 2 2.1

2012 Giro Rosa 9 2.1
2012 Tour de Free State 3 2.1

2011 Trophée d'Or Féminin 6 2.2
2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2 2.1
2011 Iurreta-Emakumeen Bira 3b 2.1

2010 Trophée d'Or Féminin 4 2.2
2010 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 1 2.1

2009 Boels Ladies Tour 6 2.2
2009 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 5 2.1

2008 Trophée d'Or Féminin 5 2.2



43 Days leader of the race
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 4 2.1
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 3 2.1
2016 Iurreta-Emakumeen Bira 2 2.1

2015 Lotto-Decca Tour 4 2.2
2015 Lotto-Decca Tour 3 2.2
2015 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 7 2.1

2014 BeNe Ladies Tour 2B 2.2
2014 BeNe Ladies Tour 2A 2.2
2014 The Women's Tour 1 2.1

2013 Route de France Féminine 6 2.1
2013 Route de France Féminine 5 2.1
2013 Route de France Féminine 4 2.1
2013 Route de France Féminine 3 2.1
2013 Route de France Féminine 2 2.1
2013 Route de France Féminine 1 2.1
2013 Route de France Féminine 0 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 7 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 6 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 5 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 4 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 3 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2 2.1
2013 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 1 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 4 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 3 2.1
2013 Iurreta-Emakumeen Bira 2 2.1

2012 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 3 2.1
2012 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2 2.1
2012 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 1 2.1
2012 Tour de Free State 4 2.1
2012 Tour de Free State 3 2.1
2012 Tour de Free State 2 2.1

2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 6 2.1
2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 4 2.1
2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 3 2.1
2011 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 2 2.1

2010 Trophée d'Or Féminin 5 2.2
2010 Trophée d'Or Féminin 4 2.2
2010 Trophée d'Or Féminin 3 2.2
2010 Trophée d'Or Féminin 2b 2.2
2010 International Thüringen Rundfahrt der Frauen 1 2.1

2008 Trophée d'Or Féminin 6 2.2
2008 Trophée d'Or Féminin 5 2.2











--- advertisement ---